Komend weekend, 2 en 3 Februari, start de vernieuwde beurs Hall of Frames in Nijkerk. Met trots presenteren wij onze nieuwe collectie met heel veel nieuws. Onze designers hebben weer enorm hun best gedaan om een collectie te ontwerpen die én anders is, én commercieel is. Alles vanuit onze visie dat een bril is als een sieraad voor je gezicht. Een bril moet bij je passen en je nog mooier maken dan je al bent. Op onze website kunnen wij niet alle nieuwe modellen laten zien, want de kopieerders liggen altijd op de loer. Daarom proberen wij onze designs zoveel mogelijk te beschermen. Op de beurs tonen wij alle modellen en zien u graag op onze stand. Na de beurs bezoeken onze vertegenwoordigers u graag in uw winkel om de collectie door te nemen. Interesse? Bel ons of stuur een email.

Volg ons en raak geïnspireerd!

Volg ons op Social Media! Elke week weer nieuwe foto’s en inspiratie. Heb je zelf een leuke foto voor ons voor Social Media? Laat het ons weten en misschien vind je jouw foto terug bij Eyefunc.