Op de internationale beurs in Parijs, Silmo, hebben wij onze nieuwe modellen geïntroduceerd. Onder grote belangstelling van onze distribiteurs uit vele verschillende landen hebben wij de 30 nieuwe designs getoond. Wij zijn er trots op dat onze designer Kitty er weer in geslaagd is om 30 verschillende en allemaal spannende en commerciële modellen te tekenen. Samen met onze distribiteurs en Nederlandse Opticiens bespreken wij de eerste modellen en kleurcombinaties en zijn enorm dankbaar dat wij deze ondersteuning krijgen. Want alleen samen ben je individueel sterk. De zelfstandige opticien over de hele wereld is op zoek naar andere modellen in een betaalbare prijs met een goede after sales service. En door een nauwe samenwerking met onze klanten kunnen wij dat bieden. Model 799 is een van onze toppers op dit moment, zeker in de kleur groen. Net even iets anders en een sieraad voor je gezicht!

Volg ons op social media en zie elke week weer nieuwe ideeën en inspiratie. Ons team dankt alle bezoekers in Parijs en zien u graag weer bij een volgende gelegenheid op een van de beurzen waar wij aanwezig zijn of een bezoek van Yvonne. Heeft u nog geen Eyefunc, maar bent u wel nieuwsgierig? Stuur een mail naar yvonne@eyefunc.com en zij komt graag geheel vrijblijvend de collectie tonen. U kunt haar ook bellen op 06 4147 4331.