Op de beurs in Nijkerk, Hall of Frames, hebben wij begin 2019 onze nieuwe voorjaarscollectie geïntroduceerd. Een kwalitatief hoogwaardig volledig Edelstaal assortiment met eigen designs. Dit voorjaar hebben wij extra aandacht besteed aan de herencollectie. Heel veel, kleurrijk, nieuws voor de man. Daarbij moet vermeld worden dat de meeste modellen, afhankelijk van de kleurstelling meer unisex zijn. Desalniettemin heel veel keuze voor de man.
Natuurlijk ook weer heel veel spannende modellen voor de dames met als uitschieter model 771. Een bril die je moet zien op je gezicht. Al eerder hebben wij aangegeven dat onze designer werkt vanuit het principe dat een bril een sieraad voor het gezicht moet zijn en modellen ontwikkeld die ‘on the edge’ zijn. Altijd met een hoog draagcomfort. Licht van gewicht en een perfecte pasvorm. Je voelt de kwaliteit! Model 771 is van Edelstaal met een TR 90 (Nylon soort) bovenzijde in verschillende kleuren.

.

Alle Eyefunc brillen worden geproduceerd bij een fabriek die voldoet aan al onze waarden en normen. Niet alleen de kwaliteit van de brillen staat centraal, maar ook de kwaliteit van de werknemers. Edelstaal en andere onderdelen  uit Duitsland en Japan worden verwerkt door onze fabriek in Zuid Korea. En al onze brillen worden voorzien van een kleur afkomstig uit de Zwitserse Berlac fabriek.
Hierdoor ontstaat een huidvriendelijke bril en hebben wij de titel: Eco friendly Plating.